NE Solutions AB logga
"bekymmersfri webb"

Våra tjänster

Vi bygger vår verksamhet på att hjälpa er med allt som rör era satsningar på internet. Allt från hjälp med ideér, specifikationer till genomförande, testning och drift av systemen.

Vad ni än har för problem/idéer så fungerar vi som ett bollplank, det finns inget roligare än problemlösning och genomförande av bra idéer.

Här nedan finner ni lite områden som vi jobbar med, tveka inte att kontakta oss gällande era idéer/problem, stora som små.

Inledande fas/Projektledning

Att ge sig in i ett projekt inom ett område man inte har kunskap om kan vara tufft för de flesta. Eller om man känner att man behöver ha stöd från någon som ser helheten av projektet. Då är det skönt att ha stöd från någon som är insatt i hur det fungerar. Vi hjälper er med kravställningar, specifikationer, projektledning, bollplank eller bara vara tekniskt stöd i upphandlingsprocesser. Ni ska kunna känna er trygg med vårt stöd under hela processen.

Genomförandet - design/layout

Smaken är som baken. När det gäller design och layout så är det viktigt att tänka på målgruppen och syftet med projektet. Är det en lansering av en ny sportbil som ska säljas in med känsla av fart, ja då ska man givetvis lägga krut på att förmedla det. Men ska man däremot sälja stålborrar i olika dimensioner till en verkstadsmaskin, då ska man lägga krutet på andra ställen. Vi tar på oss enklare designuppdrag där användbarheten är i fokus, gäller det renare reklamuppdrag så har vi många kontakter inom reklambranschen som vi gärna ställer upp och tipsar om. Men det viktigaste är att vi börjar med en diskussion om vad syftet är för att få en förståelse om var vi ska lägga ribban.

Genomförandet - utvecklingsarbetet

För att lyckas med ett projekt så gäller det att den här fasen flyter på effektivt men samtidigt flexibelt, för hur bra du än förbereder dig så kommer det alltid dyka upp saker efter hand. Vi jobbar lika bra med opensource verktyg, större standardplattformar som med skräddarsydda system. Vi har valt att specialisera oss på att jobba inom Microsofts miljöer eftersom vi känner att det är där som de flesta privatpersoner, idag, känner igen sig. Det vi gör ska användas av privatpersoner på ett eller annat sätt och då är det bra om man följer en standard som användarna känner igen sig i.

Test och utbildning

Ett färdigt system är inte bättre än dess svagaste länk. Därför hjälper vi gärna till med testfaser och utbildning på era system.
Vi bygger system FÖR användarna och inte för teknikens förträfflighet!

Drift

För att säkerställa att hela kedjan fungerar smärtfritt så kan vi erbjuda en högkvalitativ serverdrift i en säker miljö. De största fördelarna med att drifta hos oss är att vi har kunskapen om just ER applikation vilket underlättar underhållet på servern och vi kan effektivisera miljön för just era krav.

Efter lansering - Vad händer nu?

Tyvärr är det många konsulter som efter lansering släpper sina kunder för att skynda vidare till nästa uppdrag. Vårt mål är tvärtom att försöka följa med kunden under så lång tid som möjligt. Antingen tar vi en aktiv plats och driver på arbetet med applikationen för att säkerställa att utvecklingen inte stoppar upp, det är ofta ett tag efter lanseringen som man kan utläsa mönster för förbättringar, eller så finns vi där som standbyresurs. Vad passas er?

Ytterligare önskemål

Var det något du saknade? Eller vill du bara diskutera en idé? Ta då kontakt med oss så bjuder på en kopp kaffe och lyssnar på er. Vi har ett stort kontaktnätverk för olika typer av tjänster.

Kontakta oss

NE Solutions AB
Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg

Mobil/SMS: 0763 - 14 46 15
E-Post: info@nesolutions.se